Autumn
Blues

Op Zaterdagavond 2-11-2024,  20:00

JOOST DE LANGE BAND

LITTLE CHRIS

FRED & THE OUTCASTS

Kapel De Heuvels,

Waterstraat 30, 2950 Kapellen

Aan de kassa 28€

E-Tickets 24€

Joost de Lange Band:

Joost is zeker geen onbekende voor het KIKH publiek, elke KIKH-Bluesnight is hij er altijd bij met zijn subliem gitaargeluid en dito solo's.

Sinds de oprichting eind 2010 heeft zijn band reeds vier albums uitgebracht en toeren ze veelvuldig door Nederland,België en zelfs Duitslans. Joost de Lange laat met zijn gitaarspel horen en zien dat hij het snarenspel op zijn Fender uitstekend kan beheersen. De mannen brengen fijn eigen werk en een enkele cover ten gehore en de vette gitaarsolo’s vliegen het publiek om de oren.

Samen met het stuwende spel van de ritmesectie, bassist bassist Mitchell Goor en drummer Ramses Donvil zorgt dit voor een uitstekende spektakel in de kapel!

Blues/Rock van de bovenstebeste plank met een sterk "Rory Galagher" sausje!

Little Chris

is als “one man and his guitar” gewoon rasentertainment van de bovenste plank, maar ook als studio- en live-muzikant heeft Little Chris een stevige reputatie. Hij speelt bij grote artiesten en groepen als Paul Michiels, Soulsister, Günther Neefs, Boogie Boy, La Piovra en Floyd Matters die dankbaar gebruik maken van zijn kwaliteiten als muzikant.Maar met zijn one-man optredens wordt hoofdzakelijk uit de ‘rockdoos’ gegraaid, want als solo muzikant heeft Chris een divers repertoire van pop, rock tot zelfs hardrock.
Van deze akoestische artiest met een twist kun je dus alles verwachten en de songkeuze van Chris maakt dat het verschillende kanten op kan gaan: van Bruce Springsteen, Golden Earring, Kiss, Cindy Lauper naar Pink Floyd, David Bowie, Stray Cats, Queen, maar ook een succesmedley die regelmatig terugkomt voert de stemming ten top !!
Met deze bekende nummers zal menig bezoeker zijn/haar aanwezige zangtalent laten horen

Fred & The Outcasts: