KIKH Bankrekeningnummer:

BE26 3631 9137 9929

Dank U voor je interesse om de vzw KIKH te sponsoren!

Als KIKH sponsor/partner wordt je bedrijf, zaak, activiteit en/of vereniging extra vermeld op de flyers die we elk maand uitdragen en verdelen. Deze mooie in het oog springende A5jes zijn vervaardigd in glanzend watervast materiaal en informeren telkens over de drie volgende KIKH-concerten/-evenementen. De flyers worden aan beide zijden bedrukt zodat er is plaats voor sponsorvermelding onderaan de duiding over elk evenement. Ze worden in hoge oplage verdeeld in de regio's: Kapellen, Stabroek, Hoevenen, Putte, Heide Kalmthout, Brasschaat en Ekeren.
Ook zorgen we dat de logo en activiteiten van onze sponsors en partners vermeld worden op de presentatiefilm die bij elk evenement of concert worden afgespeeld. Voor en na de concerten en tijdens de pauze worden dan de sponsors vermeld in onze promotiefilm.

Deze promotiefilm (hieronder aan deze pagina) wordt ook regelmatig gepubliceerd op de social media ter aankondiging van onze concerten en evenementen.
Als sponsor wordt je ook nog eens vermeld op onze webpagina: partners & sponsors.


De sponsorgelden kan je storten op de KIKH-rekeningnummer:

BE26 3631 9137 9929

Uw bijdragen en steun zijn erg welkom en mogen uiteraard variëren naar eigen keuze en inzicht.
Gelieve bij een overschrijving te vermelden of U een ontvangstbewijs / kwijtschrift nodig hebt, zo ja op welk adres.
KIKH geeft wel jaarlijks per schijf van 100€, 2 KIKH-ticket-vouchers voor evenementen naar keuze.
Gelieve ons wel even op voorhand te verwittigen voor welke KIKH-concert je deze ticket-vouchers wil gebruiken. Zodat ze op tijd kunnen worden toegestuurd. Heel erg bedankt!