Herfst Matineee

Op zondagmiddag 20-10-2024,  14:00

MURPHY MUNRO

RUBUS

Guido & Joke

Kapel De Heuvels,

Waterstraat 30, 2950 Kapellen

Aan de kassa 18€

E-Tickets 14€

MURPHY MUNRO,

is het alter ego van singer/songwriter Nick Martinet. Samen met zijn band schetst hij een verhalen waar het publiek zonder probleem in wordt meegenomen. Als rasechte songsmid en performer, heeft Murphy Munro de minste moeite met het verzorgen van een show vol onvervalste popmuziek. Zijn voorliefde voor catchy melodieën, gecombineerd met teksten die iedereen weten te beroeren zorgen voor een energiek geheel.

Murphy Munro staat garant voor een dynamisch optreden met uitbundige publieksmomenten, als ook intieme luistermomenten. In 2022 wist Murphy Munro ook door te breken op de nationale radio in België, Vanaf dat moment stonden de singles Long Gone, Take A Look At Us Now, Yours en de meest recente Stay wekenlang in de playlists.

 

Guido & Joke,

Joke (Ivens) en Guido (Kersschot) delen samen een passie voor mooie, melodische liedjes. Het is dan ook geen toeval dat hun wegen elkaar vroeg of laat moesten kruisen. Zo vormden ze samen de vocale ruggengraat van het ondertussen ter ziele gegane Baneran (een band rond Ierse muziek). Maar de goesting om samen muziek te brengen is gebleven en dat laten ze je ook horen wanneer ze samen op het podium staan. In hun nummerkeuze proberen ze hun muzikale harmoniën dan ook duidelijk in de verf te zetten, zowel in covers als in eigen nummers. Leun achterover en geniet van hun performance, dat doen ze zelf ook!

 

RUBUS,

is Antwerpse band en maakt een mix van luchtige en melancholische popmuziek, met invloeden van indie, folk en rock. Het geesteskind van Antwerps singer-songwriter Bram Van Hecke (30) werd reeds bekroond met Airplay op Radio 2 en Willy en een passage op Humo's Rock Rally 2020.

Na 2 jaar solo, laat Bram zich nu omringen door Walter Schrooten (gitaar), Bart Mannens (Drums), Emiel Lagrilliere (Bas) en zijn eigenste broer Dries Van Hecke (Gitaar/toetsen).

RUBUS passeerde reeds op enkele mooie podia zoals Maanrock, Lier Centraal en een uitverkochte EP-release in theater vooruit te Boechout.