NIEUWJAARSCONCERT

Op Zondagnamiddag 5-1-2025,  14:00

Little Chris &
Eric Melaerts

In voor programma: "ANCHOR" 

Kapel De Heuvels,

Waterstraat 30, 2950 Kapellen

Aan de kassa 28€

E-Tickets 24€

Anchor

 

"Akoestische natuurlijke covers uit het hart van Rey"

Een project van An Cornillie en Bart Barbier van de band Rey om muziek en vriendschap als muzikaal duo te vieren.
An met haar fenomenale stem; en Bart met zijn geniaal gitaarspel!!!

Ze brengen akoestische covers van klassieke nummers op hun "Anchor" manier!

 

Little Chris & Eric Melaerts:

Classics & more ......

Deze rasartiesten voorstellen is eigenlijk overbodig.

Als begenadigde gitaristen speelden ze bij alle Belgische grootheden.

(Little) Chris Van Nauw startte zijn muzikale carrière in de blues-scene, maar werd al snel verleid om bij Yasmine(+) te komen spelen. Daarna werd hij opgepikt door Paul Michiels om Soulsister te vervoegen en verder verdiend(t)de hij ook nog zijn sporen bij oa Günther Neefs, Geena Lisa, Boogie Boy, Udo en Floyd Matters.

Zelf bracht hij met “Haven Has Sent Us An Angel” ook eigen werk uit.

Eric Melaerts zal voor velen nog bekender in de oren klinken. Zijn virtuositeit op gitaar kent dan ook geen grenzen. Haren te berge laten stijgen met zijn onnavolgbare solo’s is als zijn 2de natuur. Niet voor niks was en is hij een zeer gegeerd gitarist die net als Chris bij Soulsister op de planken stond. Bij Clouseau is hij ook steeds zeer gewaardeerd. Als gast stond hij naast Bart Peeters, Dana Winner, Helmut Lotti, Will Tura, Willy Sommers en noem maar op.

Ook als muziekproducer kent hij zijn vak en goot hij voor Yasmine(+) Blauw en Yasmine in het juiste vat. Verder had hij zijn bijdrage aan nummers voor Stan Van Samang, Helmut Lotti, Pop in Wonderland, Luc Steeno, Ludo Mariman, … Eric geeft ook nog les elektrische gitaar en samenspel aan het MuZa.

Deze beslagen artiesten kunnen niet enkel fantastisch gitaar spelen, maar ook een aardig stukje zingen. Hun voorkeur gaat uit naar de rock- en popmuziek van de jaren 60,70,80. Nummers van artiesten als Bruce Springsteen, David Bowie, Tom Petty, Pink Floyd, Queen, Golden Earring, ea zullen zeker aan bod komen al dan niet in een medley gegoten. Voor interactie met het publiek staan beide heren garant. Chris en Eric zullen zorgen dat de KIKH Kapel wordt omgetoverd in een sfeervolle muziek’tempel' waar schurpende gitaren, mooie stemmen, prachtige nummers en een enthousiast publiek samensmelten tot een NIEUWJAARSCONCERT om niet (snel) te vergeten.